Lars Olsen er nu officielt enig med Færøerne om en kontrakt.

Lidt over et år, hvor Lars Olsen kun er træner i TV-reklamer er ved at være forbigået. Ifølge sporten.dks oplysninger er den danske træner blevet enig med det færøske fodboldforbund om en kontrakt, så han vil få omkring to millioner kroner om året, hvis han indleder en landstræner-karriere på Færøerne. Det færøske forbund bekræfter, at han vil blive præsenteret på et pressemøde i morgen kl. 17.00.
Lars Olsen er nu officielt enig med Færøerne om en kontrakt.

Lidt over et år, hvor Lars Olsen kun er træner i TV-reklamer er ved at være forbigået. Ifølge sporten.dks oplysninger er den danske træner blevet enig med det færøske fodboldforbund om en kontrakt, så han vil få omkring to millioner kroner om året, hvis han indleder en landstræner-karriere på Færøerne. Det færøske forbund bekræfter, at han vil blive præsenteret på et pressemøde i morgen kl. 17.00.

Lars Olsen forklarer, hvorfor han finder jobbet interessant

– Efter jeg stoppede i OB, ville jeg rigtig gerne til udlandet og prøve mig af. Jeg har også haft en del samtaler med forskellige kontakter, men jeg måtte erkende, at det er svært for danske trænere at komme til udlandet for tiden. Et landstrænerjob vil være en stor mulighed for mig, hvor jeg kan prøve mig af i den disciplin, og tilbuddet ser rigtig spændende ud, siger Lars Olsen.

Lars Olsen har også været sat i forbindelse med jobmuligheder i både Norge og for det islandske landshold, men det reelle tilbud kom altså fra Færøerne.